dijous, 4 d’octubre de 2012

Instruments curiosos

Avui, amb els de 2n, hem vist un video d'instruments irreals i curiosos que podeu trobar en aquest blog (cliqueu l'enllaç taronja que acabo de marcar per veure'ls).

Però com veureu no són reals estan fets per ordinador, però són divertits i molt aconseguits. Ens ha servit per veure la manera com es genera el so i, per tant, el perquè de les famílies d'instruments (en aquest cas, la família de la corda pinçada).

A partir d'això he pensat que podria mostrar altres instruments curiosos però reals. És cert que ja he penjat alguna entrada que s'assembla això (com pot ser aquesta) o enllaços com aquest que teniu a l'apartat de Links de la columna de l'esquerra.

El cas és que hem parlat d'un orgue (piano que en comptes de cordes fa el so amb l'aire) però que fa música amb aigua. S'anomena Hydraulophon.


Però aquest és un dels molts, moltíssims, i cada vegada s'inventen més, d'instruments curiosos i, en molts casos, complexos tant en el procés de construcció com el d'interpretació (=la tècnica que es necessita per saber-lo tocar). Us poso un video on es recull alguns d'aquests:


Un cop més, puc tornar a dir que de música se'n pot fer amb qualsevol cosa o objecte mentre i quan es practiqui.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada