dijous, 6 d’octubre de 2011

Com comentar

Per aclarir dubtes us explico com comentar un post d'aquest blog.

Tenim dues possibilitats (de fet varies però explico les més viables):

a) Amb compte de correu electrònic de Gmail.
b) De manera anònima (la que us recomano, sens dubte).


Anem a veure aquesta última, l'Anònima, que resulta més senzilla.


1. Després de cada escrit o post, veureu destacat en color taronja (significa que això ens condueix cap a un altre lloc, que és clicable) X comentaris, entenent "X" com a algún nombre, i el cliquem. 2. A continuació, sota del text, apareix un quadre blanc on hi escriurem el nostre comentari (si us plau, no oblideu el vostre nom i la classe). Finalitzada la redacció, a sota, hem de desplegar i seleccionar una de les caselles que ens demana a Comenta com a: 3. A Comenta com a: heu de clicar Anònim.


4. Premeu Comentari de l'entrada i us sol·licitarà una verificació d'entrada a través d'un Captcha (=codi de lletres sense sentit per assegurar-se que és una persona qui intenta accedir). Escriviu les lletres demanades, cliqueu de nou a Comentari de l'entrada i llestos!

El vostre comentari no el veureu a la web immediatament doncs abans l'hauré de verificar, és per això que us demano que firmeu el comentari (nom i classe).


Espero que en sigui útil i no dubteu a preguntar per a qualsevol dubte. Animeu-vos a participar-hi!

2 comentaris:

  1. si si uuh!jo hu he intentat mil vegades pero no em surt pero ara.....si!gracies
    de part de Nesrine khatib

    ResponElimina
  2. si si jo porto desde 6e intentant fer-ho pero....no em surd!de vegades si pero per sort i despres ja no m'en recordo aaai!gracies.
    soc neeeesriiineee

    ResponElimina