dijous, 23 d’abril del 2015

Sant Jordi 2015

Avui és Sant Jordi


Una diada important en el nostre país ja que des de fa més de 600 anys tenim la tradició de regalar roses a les noies o dones. Des de fa menys de 90 anys també regalem llibres, ja que avui és el Dia Internacional del Llibre.



És per això que aquesta tarda celebrarem el repartiment de premis dels Jocs Florals que són un concurs o premi molt antic a Barcelona i al nostre barri ja fa 138 anys que es celebra. Tots i totes heu participat amb grans dibuixos, poemes, contes i redaccions i els guanyadors/es s'enduran de regal un llibre i una rosa, com marca la tradició.

Però també celebrarem el Dia MUS-E amb la nostra tradicional Macrodansa que enguany es titula El Patufet de Cal Maiol ja que és una variació del conte d'El Patufet amb elements dels contes de la Xina, Marroc, Llatinoamèrica i Pakistan que hem treballat.
Us ensenyo un enregistrament d'un assaig a l'espera del vídeo oficial i definitiu.


No puc acabar aquest escrit sense donar les gràcies la feina amb la que han col·laborat moltíssim la Cristina i el Carles amb els contes, els artistes, l'Alba i tots i totes les mestres de l'escola. Sense ells i elles impossible!

Que passeu molt bon dia! Recomano que sortiu a passejar i encomanar-vos de l'esperit d'amor, lectura i tranquil·litat que es respira pels carrers.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada