dijous, 22 de setembre del 2011

Benvinguda

Benvinguts a totes i tots.

Encetem aquest espai, en forma de blog, de l'aula de música de l'Escola Perú però, també, de la música en general i la pedagogia musical.

La intenció d'aquest espai és per una banda divulgar la música, els instruments, curiositats i peculiaritats d'aquest art i, per altra banda, penjar-vos material (com he dit abans, interessant) important per a l'assignatura: des de videos d'instruments i d'Història de la Música (aquest per als grans de l'escola) fins als apunts i les partitures per a flauta. Tot ell us ho podeu descarregar al vostre ordinador i guardar-ho o, fins i tot, imprimir-ho (a excepció d'aquelles partitures o documents que us ho informi, que no es poden imprimir degut a drets reservats). La intenció de fer-ho d'aquesta manera és doble: per una banda perquè estem a l'era de les tecnologies (recordem que a molts instituts, quan us toqui, treballen amb ordinador i llibres digitals) i, per altra banda, es tracta d'una qüestió ecològica. Imagineu-vos cada document que penjo en paper, multiplicat per pràcticament 200 alumnes que som! Tranquils que no tot ho haureu d'extreure i estudiar només d'aquí, hi hauran materials que us els donaré en mà o, si el necessiteu en paper i no disposeu d'impressora a casa, podreu copiar-vos-ho des d'aquest blog.


Per accedir a cada apartat, només cal prémer la paraula que hi veieu a dalt, sota el títol. Per tornar a inici, és a dir, al blog, pugeu amunt i cliqueu sobre el títol en gran: "Música i escola". Aprofito per informar-vos que totes les paraules que veieu de color taronja i que, a més a més, quan passeu el ratolí per sobre veureu que canvia de forma de fletxa a forma de dit, significa que és una paraula que conté "misteri", un text ocult... cliqueu-hi i el desxifrareu. Pista: el missatge que us dongui està directament relacionat amb la paraula que heu clicat.

Com a iniciador us vull donar les gràcies a tots aquells/es que hi participareu activa o passivament i, alhora, animar-vos a seguir passant per aquí ja sigui per veure i/o escoltar material que vagi deixant, bé per llegir algun escrit, bé per fer una simple visita.

Salut i endavant!


"Sense música la vida sería un error" Friedric Nietzsche, filòsof.

10 comentaris:

  1. Hola Ran soc una de les teves alumnes de l'escola Peru m'ha agradat mol te la teva web he apres una medolia nova de memoria que la estic estudiant . Estudiare mol a musica per que algun dia jo podria ser profesora de musica dew . Judith Alonso Sanchez Escola : Perú . classe : cinque 5

    ResponElimina
  2. Ole, tu! Ole, Judith! Per ser la primera, per ser tan atrevida i tan eixerida.

    LLuny del que et puguin dir, ser mestre és cansat però molt i molt divertit. Tant debò algun dia em substitueixis en aquesta feina tan emocionant.

    Gràcies per aimar-te a escriure.

    ResponElimina
  3. gracies ran et prometo que m'esforçare molt ja tinc els llibre de musica judith escola peru cuinque

    ResponElimina
  4. Fantàstic! Però pensa que t'has d'esforçar en tot i permanentment... només així s'aconsegueix el que es desitja.

    ResponElimina
  5. ala meva mare i a mi ens a agradat el vido de primer

    ResponElimina
  6. Hola Ran me he comprat el llibre de musica i estudiare la melodia amb la flauta " Al jardí del pare" La teva web mola molt.

    Ismail El Kouch 4t de primria.

    ResponElimina
  7. Ola ran, soc la Rosa de cinque de l´éscola peru m´agradat molt aquesta web i grasies per haber pusat les feines de flauta em serveix de ajuda perdo per lo que va pasar divendres 25 de novembre.


    Moltes grasies,Rosa cinque

    ResponElimina
  8. Ola Ran Me he cumprat lallibreta de pantagrama

    ResponElimina
  9. Hola, anònim de la llibreta. Gràcies per preparar les coses necessaries.

    I recorda firmar els comentaris amb el teu nom i classe perquè pugui saludar de manera personalitzada.

    ResponElimina
  10. Ola Ran sóc Nesrine de 6é.M'ha agradat molt la web que has posat.Em serveix per a estudiar.Moltes gràcies i bon nadal per a thothom.

    ResponElimina